IMG_01402

Maine caravana Campionatului Național de Spinning de pe Mal – editia 2014 se va pune în mișcare. Urmând trend-ul ascendent al ultimilor ani competiția va alinia la start nu mai putin de 44 sportivi din toate colturile tarii. Balul se va deschide cu etapa Cupa Clujului la Păstrăv (24-25 mai 2014) concurs aflat la prima ediție. Evenimentul se dorește să devină tradițional, oferind pasionaților de spinning la păstrăv ocazia ca de Zilele Clujului să se întâlnească într-o competiție cu largă expunere.

Liga Română de Spinning organizeaza un Campionat de Spinning de pe Mal incepand din anul 2011. In acest an etapele vor fi coorodnate local de cluburile membre ale LRS. Iar prima etapa va fi organizata de Clubul Sportiv de Pescuit Aqua Fishing Club, care a reusit sa atraga o consistentă susținere din partea sponsorilor (Big Fish – sponsor principal, Compania de Salubritate “Brantner VERES S.A.”, Grateco Medical, Neumarkt, New Idea Group, DLG-InterMarketing, Grup Transilvae, Punct Media, Trout Line, Lauris) și colaboratorilor (Primăria Municipiului Cluj-Napoca, AJVPS Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, ANPA, APC 21, AGVPS, Aqua Transilvae Club, USAMV Cluj).

Pregătirile necesare unei reușite au demarat cu mult timp în urmă. Dar acest campionat nu isi propune doar obiective strict competitionale ci si obiective ce se refera la protectia mediului si a apelor de munte.   Astfel a fost organizata o acțiune de ecologizare, în 17.05.2014, de membrii Aqua Fishing Club, alături de voluntari ce au răspuns apelului organizatorilor de a igieniza malurile și albia Someșului Mic în așteptarea oaspeților din întreaga țară.

 

Nu rămâne decât ca vremea să ne fie și ea partener într-o reușită deplină.

 

Vă așteptăm cu drag la Cluj!

 

sponsor principal - clasament

 

 

 

 

 

 

 

Sponsori-clasament