Liga Romana de Spinning a demarat anul trecut proiectul Prietenii Deltei ce are ca scop ajutorarea familiilor nevoiase din localitatile Deltei Dunarii.

Astfel, o prima actiune s-a desfasurat astazi, 25 iunie in localitatea Murighiol, am putea spune gazda primei etape din cadrul Campionatului National de Spinning. Cativa participanti la acest concurs, Petre German, Marius Codarcea, Alex Barbu, Ionut Lefter, Ciprian Hrisca si Ciprian Danilov, coordonatorul local, si-au rupt din timpul necesar antrenamentelor pentru o cauza nobila si au reusit sa duca la Caminul Cultural din sat peste trei tone de alimente, imbracaminte, mobila, electrocasnice sau jucarii, atat de necesare celor aflati in nevoie.

Toate acestea au fost stranse in depozitul firmei Relax Spinning Expert, care a si sustinut puternic aceasta prima actiune. Multumiri se cuvin tuturor celor care au sustinut prin bani achizitionarea produselor, Fundatiei “Speranță”, precum si lui ion Viorel, care a asigurat transportul pana la Murighiol.

Dear Michele, Dani, Marzel, Markus, Andrea and all
We received some donations through an acquaintance of Dana Lucut and we want to thank you.
ROMANIAN SPINNING LEAGUE

Evident ca aceste actiuni vor continua si nu se vor rezuma numai la Delta Dunarii. Incercam sa identificam persoanele care au nevoie de ajutor in localitatile limitrofe apelor unde se vor desfasura concursurile organizate sub tutela Asociatiei Liga Romana de Spinning.

***

Fiecare sustinere conteaza si nu exista o limita pentru ajutor. Doritorii pot participa la proiect cu bani, produse alimentare, jucarii, rechizite, carti, haine sau orice alt lucru care poate bucura un copil sau un om aflat la nevoie.

Pentru donatiile in bani, Asociatia Liga Romana de Spinning a deschis un cont in lei, la Banca Transilvania. Titular cont “Asociatia Liga Romana de Spinning”. Banii vor fi folositi pentru achizitionarea de produse si sustinerea altor proiecte locale.

RO98BTRLRONCRT0P62897903

Mai multe despre proiectul Prietenii Deltei puteti citi aici – PRIETENII DELTEI