Irlanda ne întâmpină cu coline înverzite, peisaje superbe, fazani in libertate pe marginea drumului, dar si cu  ploaie, vânt si dese schimbări de vreme.

Dimineața la ora cinci punctul de întâlnire a fost in Alba Iulia, de unde urma sa plecam Florin Dandu, Roland Katona, Cozmin Criste si Mircea Teodorescu, spre Otopeni. La aeroport ni s-a alăturat si Sabin Buzatu … plus tricouri.

IMAG0381

După un drum de 4 ore cu avionul si după ce am reușit sa preluam mașinile închiriate, nu fără peripețiile de rigoare, odată ieșiți din parcare, dam piept cu o alta lume. Șoferi  noștri vor fi Florin Dandu si Mircea Teodorescu.

După ce am încercat sa urcam la volan pe ușa pasagerului, al doilea soc a fost ca după nici 50 de metrii ne venea sa urlam la ei: „Bai, sunteți pe contrasens!” …. si  erau mulți … de fapt cam toți.

Primii kilometrii au fost si cei mai greu de parcurs, pana ne-am  obișnuit  noi cu regulile lor si ne-am format  reflexele.

Intre aeroport si pensiunea unde urma sa ne cazam sunt aproximativ 150 de km. Norocul nostru a fost ca peste 95 la suta din acest drum a fost făcut pe autostrada. Am avut parte pe acest traseu de o vreme incredibil de schimbătoare. Am pornit pe o ploaie ușoara de la aeroport, la ieșirea din Dublin spre Belfast era chiar soare , apoi pe măsură ce ne-am apropiat de locația noastră a urmat o ploaie torențiala, încât de abia mai vedeam prin parbriz. După ce am trecut si prin adaptarea la sensurile giratorii în care se intra pe sensul opus , ajungem cu bine la destinație.

Gazda noastră este incredibil de amabila si ne-a așteptat cu biscuiți si un borcan de magiun. Seara ne găsește pe toți în jurul mesei, făcând planul pentru prima zi de antrenament. Ne așteaptă trei zile in care putem sa exersam tot ceea ce ne propusesem de acasă.

DSC03367

Lansările lungi vor fi la ordinea zilei, având in vedere ca informații de ultima ora ne spun ca organizatorii vor popula acest lac din barca, lucru ușor straniu pentru noi.

Craigavon Lakes este un complex de doua lacuri, ce sunt legate intre ele printr-un canal de trecereDSC03370.

Având in vedere numărul extrem de mic al participanților la aceasta manifestare, s-a decis organizarea competiției pe lacul din nord , cel mai mic, un lac de aproximativ 25 ha.

Conform bursei zvonurilor vor fi trei populari. Prima va avea loc joi înainte de antrenamentul oficial de vineri, a doua va avea loc vineri seara înaintea primei zile de competitive, iar cea de a treia populare va avea loc sâmbătă seara, înaintea celei de a doua zile de competitive. In total vor popula cu 4000 de păstrăvi de aproximativ 450 de grame. Aceasta populare face parte dintr-un program guvernamental de susținere a micilor întreprinzători  din domeniul turismului din aceasta zona.

Team seara la sosire

______

Echipa României de Spinning!

sponsori RST