Ai început anul 2022 în forță: ai înființat un club nou care deja organizează etapa de la Bicaz. Kosarom, este și principalul sponsor al acestei etape și îi poartă numele.

Teodor: Eu am început să pescuiesc la spinning anul trecut în primăvară! Până atunci am pescuit doar la crap din barcă. Prima participare a fost la Bicaz unde cu norocul începătorului și știința partenerului am luat CMMC-ul la clean!


Mi-a plăcut atmosfera din jurul competiției! Am cunoscut oameni noi, cu multă expierență, de la care am avut și am de învățat!
Am înființat Clubul Kosarom din dorința de a sprijini mai mult “fenomenul” pescuit la noi în regiune și era firesc să venim în sprijinul celor de la Bass Hunters și Bucovina Fishing în organizarea concursului de la Bicaz! Ei au deja câțiva ani de cand se ocupă cu succes de organizarea acestui concurs și doresc pe această cale să le multumesc că au fost de acord să ne alăturam lor!
Ne dorim pe viitor să organizăm mai multe concursuri pentru copii și eventual o tabară de vară! Avem foarte mulți pescari cu experiență în LRS care ar putea veni să împărtășească din cunoștiințele lor celor mici!

Ce-ti propui pentru Campionatul Național 2022?
Asta o să sune clișeistic dar eu chiar vin la concursuri să mă relaxez, să mă simt bine și să învăț! Când o să pescuiesc la șalău precum Gyorg, la știucă precum Kalasnicov și la toate speciile precum frații German, Calance și Jarda înseamnă că sunt pregătit să câștig campionatul. Practic niciodată! 🤣
Îmi propun timp de calitate!

Îl ai ca partener pe Ștefan Părăoanu. Cum s-a format această echipă și cum funcționați împreună?
Pe perioada pandemiei, când nu se pescuia am început să mă uit la filmulețe pe Youtube despre pescuit la răpitor! După ce am văzut toate filmele lui Sava, Ilie Grigorici (pentrupescuit.ro) și Gyorg, pentru că am avut timp suficient să le văd pe toate, mi-am adus aminte că Ștefan, cu care am fost coleg de serviciu pentru o perioadă, pescuiește doar la spinning și în special la Bicaz. L-am sunat și când s-au ridicat restricțiile am ieșit pentru prima dată împreună.

El mi-a spus că dacă prind un șalău “frumușel” la prima ieșire nu mă mai duc la crap dar nu l-am crezut! Fix asa a fost!

Am prins un șalău de vreo 2 kg (kilograme, pentru că noi, pescarii de crap, cântărim nu măsurăm în cm 🤣). După episodul ăsta, am tot ieșit împreună și s-a sudat echipa și relația de prietenie.
“Grizzly”, pentru că eu așa îi spun, este foarte calm dar implicat în același timp. Locuiește în Norvegia și deja are biletele de avion cumpărate pentru trei etape!

Cum vezi implicarea cluburilor in LRS?
Eu sunt nou în zona de spinning și îmi este greu să am o părere obiectivă dar pot să vă spun ce așteptări aș avea dacă aș vrea să devin partener cu LRS! Orice partener/sponsor vrea să se asocieze cu o Ligă puternică care să îi aducă un plus de imagine! Sponsorizările nu vin dacă nu este stabilitate și transparență! Cred că în acest moment, Ciprian Hrișcă face cât poate cu ce are la îndemână!

Îți mulțumim Teodor, pentru susținere, implicare și pentru entuziasmul tău atât de necesar în pasiunea pe care o împărtășim aici! Vă dorim, ție și lui Ștefan, fire întinse și timp de calitate, așa cum îți dorești!