Liga Română de Spinning începe 2022 cu multe noutăți!

În sprijinul mediului

Campania „Populăm România”, inițiată în 2021 de către Liga Română de Spinning cu sprijinul Decathlon, continuă!  În 2022, vom avea alături noi parteneri și sponsori, alături de care vom continua să susținem populația piscicolă de pe râurile și lacurile ce constituie piste de concurs în cadrul Campionatului Național de Spinning al LRS.

Tot în sprijinul mediului, parteneriatul LRS cu WWF-România, continuă campania „Zero plastic” în cadrul căreia, participanții la antrenamentele și concursurile LRS, colectează plasticul plutitor de pe canalele Deltei.

În 2022 vom continua să ne întâlnim, nu doar pe ape sau pe malurile lor dar și în mediul virtual, pe site-ul www.lrs.ro, pe pagina de Facebook, în presă și pe micile ecrane.

Divizia Caiac

S-a înființat divizia caiac (CNCS), al cărui regulament vă fi adaptat după cel al Diviziei Barcă și aliniat Regulamentului FIPsed. Calendarului competițional al Campionatului Național din Caiac va avea 3 etape (Lacul Vederoasa – Cernavodă în mai, Izvorul Muntelui, Bicaz în iulie și Lacul Snagov în iulie) și Finala care va avea loc pe lacul Beliș în august.

Responsabil de acesta divizie este Răzvan Ghindăoanu, proaspăt ales în funcția de Vicepreședinte al diviziei Barcă – Liga Română de Spinning.

Divizia Barcă

În pregătirea deplasării la Campionatul Mondial din Polonia, Rareș Boeriu a fost ales Căpitan al Lotului Național, alături de Ciprian Hrișcă, Manager, Vasile Jarda, Pavel Calance, Eugen German, Petre German – titulari, Elvis Vigu, Daniel Dinu – rezerve.

În anul competițional 2022, pentru Divizia Barcă, vor puncta cei mai mari 10 pești măsurați în fiecare manșă, indiferent de specie.

Toate cele 5 specii de răpitori (știucă, șalău, biban, avat și clean), vor puncta pe toate pistele de concurs ale Campionatului Național din Barcă. Dimensiunile minime, în cazul bibanului, vor fi decise de organizator în funcție de pista de concurs, între 15 și 25 cm.

În urma votului cluburilor membre, pistele de concurs ale acestui an competițional vor fi: Delta Dunării în iunie, Bicaz în iulie, Snagov în septembrie și Lacul Moșteni în octombrie. Cupa Ligii ajunsa la cea de-a 3 ediție, vă avea loc în septembrie. Găsiți calendarul complet pe site-ul nostru.

Toate aceste îmbunătățiri ale regulamentului LRS s-au discutat in 29 ianuarie la Adunarea Generala a cluburilor membre, toate deciziile fiind rezultatul votului.

#LigaRomanaSpinning #LRS #cnspinning #lrs #ligaromanadespinning #lotulnationalspinning #2022 #Decathlon #PopulamRomania #caiac #kayak #pescuit #fishing #pescuitdinbarca #rapitori #DeltaDunarii #Bicaz #Sangov