Daca antrenamentele de pe rau ne-au luat usor prin surprindere, cu prea multe noutati, una peste alta am reusit sa le legam cap la cap si sa punctam asa cum stiam noi mai bine.

O combinatie intre pescuitul cu senkouri practicat pe rau si jiggingul de finete de pe lacurile de munte la biban, pe care-l cunoastem mult prea bine, se pare ca pentru prima zi a fost varianta castigatoare.

Coordonati de pe mal de capitanul nostru, Stefan, ne-am grupat pe unul dintre locurile cunoscute de Gyorg din antrenamentele de acum o luna. Avand experienta competitiilor interne am pescuit prin roatatie pentru a reusi sa punctam cu toate cele 3 echipe, dovedind ca suntem capabili sa ne adaptam oricarei situatii, indiferent de specie si locatie, demonstrand ca suntem intradevar o echipa nationala.

Cel mai mare bass pentru romani a intrat in barca echipei “Old Boys”, un bass de 580g. Pestii au fost foarte precauti, mici si extrem de greu de pacalit.

Gyorg&Radu (“Old Boys”): 4 bassi(locul 1 la individiual)

Sabin&Laurentiu (“Scalarii”): 3 bassi

Andrei&Eugen (“Sinusita”): 1 bass

Urmeaza o sedinta furtunoasa care va stabili strategia de maine.

Speram sa ne descurcam la fel de bine, deoarece toate privirile sunt atintite asupra noastra (am surprins o discutie intre americani si mexicani:”Romanians are first” ). Speram sa demonstra ca rezultatul de astazi nu a fost o intamplare si ca intradevar stim ce facem.