Lacul Snagov a fost gazda finalei Campionatului Național de pescuit la răpitori din barcă al Ligii Române de Spinning, Cupa Arrow 2021, al patrulea concurs al sezonului, concurs care urma să desemneze și lotul național ce va reprezenta România la viitorul Campionat Mondial.

496 de bibani, 37 de șalăi și 21 de știuci au prins cele 41 de echipe înscrise la concursul de pe lacul Snagov, reconfirmând faptul că este una dintre cele mai dificile piste de pescuit din țară, asta și din cauza faptului că pe întreaga desfășurare a concursului zeci de bărci ale localnicilor s-au intersectat cu acelea ale concurenților.

S-au dus alte două lupte paralele la acest concurs, pe lângă aceea obișnuită pentru câștigarea concursului. Una pentru titlul de campioni naționali, purtată între două echipe, atât la această etapă cât și pe durata întregului campionat și alta pentru a treia echipă a lotului României, la această poziție aspirând mai multe echipe de pescari.

CÂȘTIGĂTORII CUPEI ARROW 2021

Felicitările etapei se îndreaptă către Eugen și Petre German pentru accederea pe prima treaptă a podiumului, dar și către ocupanții locului secund – Vasile Jardă și Pavel Calance și terț, Rareș Boeriu și Mircea Horobeț. Celelalte echipe s-au luptat pentru o mulțime de alte premii, oferite cu generozitate de sponsori.

CÂȘTIGĂTORII CAMPIONATULUI DE PESCUIT COMPETIȚIONAL PRIVAT AL A.G.V.P.S. – 2021

Pescarii suceveni Vasile Jardă și Pavel Calance, au deveni astfel noii campioni naționali ai Campionatului de pescuit competițional privat al AGVPS, organizat de Liga Română de Spinning – divizia barcă. Eugen și Petre German, pescari bucureșteni sunt vicecampionii naționali, iar pe locul al treilea au urcat, după această etapă, constănțenii Elvis Vigu și Daniel Dinu, arătând astfel că pe întreg teritoriul țării sunt pescari experimentați. Cele trei echipe formează lotul național, lot care va reprezenta România la Campionatul Mondial organizat de FIPS (Federația Internațională de Pescuit Sportiv).

Am ajuns la finalul campionatului național, însă urmează ultimul concurs din calendarul competițional dedicat pescarilor pasionați de pescuitul din barcă, Cupa Ligii – Danube Delta Predator Challenge, în perioada 20-23 octombrie în Delta Dunării. Vor fi avat, biban, șalău, știuca, multe premii și multă distracție! Ar fi bine să nu ratați acest eveniment și să-l gustați fie din postura de concurent sau de suporter.