Participarile loturilor nationale pe plan extern

Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2018 - Anglia
Locul 13, cu ghinion pentru echipa Romaniei la editia cu numarul XI a Campionatului Mondial desfasurata in Anglia. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2018 - Bosnia Hertegovina
La cea de-a 16 ediție a Campionatului Mondial de Spinning de pe Mal, desfășurată pe râul Zeljeznica din Bosnia-Herțegovina echipa României a terminat pe locul 9. Nici de data aceasta nu reușim să ne apropiem de podium, semn că încă mai e mult de muncă. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2017 - Rusia
Victorieeee! Dupa ani de incercari, iata ca lotul national reuseste sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. Aur mondial obtinut in Rusia, in fata puternicei echipe gazda. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2016 - Irlanda
Repetam clasarea pe pozitia a patra, chiar daca dupa prima zi de concurs lotul national a ocupat locul 1, atat la individual cat si pe echipe. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2016 - Slovacia
Reprezentativa tarii noastre s-a clasat pe locul 10 la acest Campionat Mondial. Un rezultat considerat un accident, avand in vedere castigarea concursului international TUC. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2015 - Estonia
Cea mai slaba clasare a lotului national de barca dintre toate participarile la Campionatele Mondiale. O clasare care ne-a coborat de pe podiumul clasamentului general pe natiuni. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2015 - Irlanda
Lotul Romaniei merge destul de bine si reuseste inca o clasare buna la un Campionat Mondial de Spinning de pe mal, locul 6. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2014 - Franta
Lotul Romaniei s-a situat la finalul Campionatului Mondial de pescuit la rapitori, din barca, pe locul al 5-lea. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2014 - Bulgaria
Una dintre cele mai bune clasari ale unui lot ce a reprezentat Romania la un Campionat Mondial de Spinning de pe mal, locul 8, in Bulgaria pe raul Chaya. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2013 - Irlanda
In 2013 echipa Romaniei a reusit un rezultat extraordinar la CM. Locul 3 la echipe prin lotul format din Sabin Buzatu-Robert Boanta, Adelin Avram-Adrian Spiac, Liviu Voicu, Doru Somesan (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2013 - Cehia
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2013 a avut loc in localitatea Ivancice, Cehia, pe raul BOBR, in perioada 22-27 mai. Din pacate, la final, echipa noastra a ocupat numai locul 14.. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2012 - Polonia
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal s-a desfasurat in 2012 in Polonia (Jelenia Gora), pe raul BOBR, in perioada 22-27 mai. La aceasta competitie Romania a fost reprezentata, in premiera, de primul lot selectat exclusiv de un Campionat National de Spinning de pe Mal. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2012 - Ukraina
Dupa tot felul de balbaieli in alcatuirea clasamentului echipa Romaniei termina pe locul al treilea, dupa echipele Ukrainei si Poloniei. Tot pe locul al treilea am terminat si la individual, echipa Spiac-Vlasin reusind sa urce pe ultima treapta a podiumului. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2011 - Italia
Campionatului Mondial de pescuit cu naluci artificiale de pe mal, desfasurat in mica localitate Borgo Ceretto, a avut printre echipele participante si echipa Romaniei. Participam astfel pentru al doilea an consecutiv intr-o competitie deosebit de solicitanta. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2011 - Italia
Un rezultat extraordinar care n-a mai fost atins de niciuna dintre delegatiile Romaniei de pana acum la un campionat mondial de pescuit la rapitori din barca. Vicecampioni mondiali la individual, cu echipa Laurentiu Andronic – Ion Dumitru (Paco) si vicecampioni mondiali pe natiuni. (...)
Campionatul Mondial de pescuit la Bass 2010 - Portugalia
Al treilea Campionat Mondial de Bass la care tara noastra a avut reprezentanti s-a desfasurat in Portugalia, pe unul dintre cele mai renumite lacuri de bass din Europa, Alqueva. (...)
Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2010 - Letonia
Reprezentativa tarii noastre s-a clasat pe locul 4 la acest Campionat Mondial. Este poate cel mai dureros loc, fiind cea mai apropiata pozitie de podium. (...)
Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2010 - Croatia
Lotul Romaniei a fost prezent intre 27 – 30 mai 2010, la Knin, unde s-a desfasurat Campionatul Mondial la Spinning de pe mal, ce a avut ca specie tinta pastravul. (...)
Campionatul Mondial de pescuit la Bass 2009 - Mexic
Echipa nationala de spinning a Romaniei a participat la Campionatul Mondial de Pescuit la Black Bass din barca, organizat sub egida FIPS-CIPS. Din cauza problemelor financiare Liga Romana de Spinning nu a avut posibilitatea de a trimite un lot complet la aceasta competitie, singura varianta posibila fiind deplasarea unei echipe de doi pescari. (...)
Fishing cross the border 2009 - Laponia - Suedia, Norvegia
In 2009 traditionala Cupa Mondiala de Pescuit la stiuca din Laponia (Suedia) si la fel de traditionalul Festivalul de pescuit la păstrăv de mare din Norvegia si-au unit eforturile intr-un proiect unic finantat de Uniunea Europeana Fishing Cross the Border. Lotul national a fost prezent la ambele competitii. (...)
Campionatul Mondial de pescuit la Bass 2008 - Italia
Lotul national s-a inscris pentru prima data in istoria Romaniei la un Campionat Mondial de Spinning aflat sub egida FIPSed. Surpriza insa a fost alta, lotul national urma sa participe la cea de-a patra editie a Campionatului Mondial de Bass. (...)
Cupa Mondiala de Stiuca din Suedia 2007 - Laponia - Suedia
A fost prima competitie internationala de spinning la care Romania a fost reprezentata. Competitia a fost una dificila atat din cauza distantei lungi ce a trebuit parcursa cat si din cauza conditiilor specifice de pescuit: apa limpede precum cristalul, chestiune total absenta in Delta Dunarii. (...)