clasament

 

Street Fishing Romania și Liga Romana de Spinning au organizat in data de 9 aprilie, pe râul Dâmbovița (București), cea de-a 3-a ediții a Bucharest Streetfishing Trophy 3, competiție ce a fost sponsorizata de Rapala Romania. Evenimentul a făcut parte dintr-un eveniment mult mai amplu, STREET FISHING GAMES, eveniment ce și-a propus propus organizarea concomitent, în cât mai multe orașe, a unei competiții de streetfishing. In cele din urma însă, pe lângă evenimentul din București, doar Oradea a mai organizat un astfel de concurs: Oradea Streetfishing Trophy (evenimentul a fost coordonat de Adrian Crișu, aliniind la start 11 concurenți).

Steetfishingul este, la nivel mondial, tehnica cu cea mai importanta creștere in ultimii ani din punct de vedere al echipamentelor noi și al vânzărilor. Iar competițiile tin pasul cu acesta creștere … sau poate este invers.

Cei 30 de concurenți aliniați la start (dintre care nu mai puțin de 13 debutanți) au reușit un un număr de capturi cu mult peste așteptări: 107 capturi adică 3,57 capturi/ concurent. Bun ar spune unii. Dar nu mai putin de 73% dintre capturi au fost sub dimensiunea minim admisa de lege. Iar acesta este rezultatul direct al managementului piscicol inexistent la nivel de Apele Romane dar și lipsa de reacție, competenta și implicare a Politiei și a celor 7 instituții ale Politiei Locale.DSCN0522_a

 

2_a

Cea Mai Mare Captura: a aparținut lui Edmond PĂUN. Dar cum premiile nu se puteau cumula premiul a ajuns la ALEXANDRESCU Cristian pentru un biban de 17 CM.

 

DSCN0501_a

Anghel Cosmin a fost ghinionistul ocupant al locului 13 dar care a avut noroc sa câștige 13 voblere din partea lui Liviu Voicu.

 

DSCN0524_a

Locul 3 este ocupat de Alin COMAN (aflat la al doilea podium consecutiv) care, fiind credincios tehnici de pescuit la vobler a reușit sa cumuleze din 7 pești nu mai putin de 79 de puncte … cu doar 1 cm mai putin decât ocupantul locului secund, dar care însă a înregistrat de doua ori mai multe capturi decât Alin.

 

DSCN0528_a

Locul 2 este ocupat de Paul PLOSTINARU care, deși reușește tot 14 capturi precum ocupantul locului 1, este trădat de dimensiunea sub dimensiune a capturilor sale. Rezultatul însă este unul formidabil pentru unul dintre cei mai tineri concurenți ceea ce înseamnă ca streetfishing-ul romanesc are un viitor.

 

DSCN0532_a

Locul 1 este ocupat de Edmond PAUN, clasare ce ii aduce sportivului un nou rezultat excelent dar și aura de nou superstar al streetfishing-ului. In clasamentul general Edmond pune intre el și ocupantul locului secund nu mai putin de 58 de puncte.

 

DSC_0047_aTrofeele Bucharest Streetfishing Trophy 3 au fost realizate, și de aceasta data, de același Dan Ingineru in atelierele Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio.

DSC_0051_a

Câștigătorul Celei mai Mari Capturi a primit o halba personalizata de Dumitru Daniel Madalin. Mulțumim pentru suport.

2016 BSFT3 - clasament

 

DSC_0067_a

Câștigătorii Bucharest Streetfishing Trophy 3 au primit, pe lângă trofee, și premii oferite de sponsorul Rapala Romania: voblere RAPALA si STORM, rotative BLUE FOX, cârlige VMC și fire SUFIX.

DSC_0054_a

DSC_0053_a

#BSFT4