Targul SuperPescar ed III

Targul SuperPescar ed III

targsp2011

Este o vibrație vagă, un aer inconfudabil, oricât ar încerca vemea schimbătoare să ne sperie. Miroase a muguri cruzi de salcie, în orice moment pot împânzi cerul „V”-urile păsărilor care se întorc acasă de la tropice. 1 Martie, Ziua Femeii, trec, nu vă faceți griji. Răbdați totul cu stoicism căci va veni și Ziua noastră, a pescarilor, de joi până duminică. Cu o singură condiție: să fiți între 24 și 27 Martie la Romaero Băneasa unde veți avea parte de a treia ediție a Târgului Superpescar. Acolo găsiți tot ce vă trebuie pentru a fi fericiți. Abia după aceea poate începe pescuitul.

Orice minune ține trei zile, dar laTârgul Superpescar ține patru. De joi 24 martie până duminică 27 martie cele mai importante branduri de pe piața pescărească sunt împreună sub același acoperiș la cel mai important târg de profil al primăverii, aflat la a treia ediție și organizat la Romaero Băneasa. Este șansa să puteți alege cea mai potrivită lansetă, cea mai rentabilă mulinetă la raportul calitate/preț, cele mai irezistibile nade sau voblerele cele mai prinzăcioase. Pregătiți-vă de zile lungi, căci veți avea de ales dintre sutele de produse, veți testa năluci, plute și monturi în piscina special amenajată, veți putea participa la concursuri de îndemânare, veți câștiga premii. Nu uitați, și anul acesta sezonul de pescuit începe la Târgul Superpescar – Romaero Băneasa.
Dacă vrei să vezi cine sunt expozantii și ce mărci sunt expuse spre vânzare, viziteaza pagina de internet a Târgului SuperPescar!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.