Punct si de la capat.

Punct si de la capat.

In data de 9 februarie 2013 a avut loc la DORIPESCO o noua întâlnire a cluburilor de spinning din România în cadrul Adunării Generale a Ligii Române de Spinning. Miza întâlnirii a fost atât stabilirea calendarului competițional a anului 2013 dar și alegerea unei noi conduceri a LRS.
Calendarul competițional cuprinde ca de obicei cate 5 etape pentru fiecare divizie în parte. Printre pistele deja tradiționale reapar în Divizia OPEN doua piste moldovene celebre pentru biban: Mânjești și Rogojești. In condițiile în care Sarulesti dispare de pa harta competițiilor de spinning din România, pentru divizia Master s-au stabilit doua concursuri: la Periprava și la Cormoran. Calendarul competițional complet va fi subiectul unui viitor articol în care se va discuta pe larg fiecare pista în parte. Campionatul National de Spinning de pe Mal programează tot 3 etape pe aceeași locație de excepție (Valea Frumoasei), în plus fiind programata și o Cupa a Ligii la Păstrăv pe Someșul Cald. Cupa Ligii – ediția 2013 se va desfășura pe barajul de la Stolnici deschizând practic sezonul competițional 2013.
Regulamentul de concurs a suferit si el o serie de modificări dintre care menționez pe cele mai importante: sportivii independenți pot participa la competițiile diviziei MASTER, prezenta la festivitatea de premiere este obligatorie (în caz contrar existând sancțiuni) iar măsurarea capturilor se va face exclusiv pe apa.

In ceea ce privește forumul LRS, Comitetul Director urmează sa pună la punct un regulament și sa numească 3 moderatori care sa aplice acest regulament. Astfel pana la 1 martie forumul LRS va fi funcțional însă va avea o alta structura și o alta menire. Tot la mențiuni importante cred ca trebuie spus ca atât activitatea forumului dar și problemele de disciplina întâmplate în afara competițiilor intra sub incidenta CTDA.

Punctul culminant a fost însă alegerea noului comitet director. Astfel dacă pentru trezorier (Rareș BOERIU), președinte CTDA (Ovidiu RISTIVAN) și vicepreședinte CTDA (Teodor SOMEȘAN) votul a fost unul de investitura pentru președenția LRS a fost o lupta între Sorin BUCULEI și Cristian BUNGHEZ. Voturile au decis Sorin BUCULEI iar Cristian BUNGHEZ a decis sa rămân vicepreședinte punând umărul la dezvoltarea fenomenului. Foarte importanți sunt și oamenii din planul secund care s-au angajat într-un proiect anvergura pe următorii 3 ani, pentru ca prezentul Comitet director are un mandat de 3 ani.

Eu am condus ultima Adunare Generala a LRS și am pus punct celor 3 ani în conducerea LRS. Este momentul sa le doresc succes noilor oameni din fruntea LRS. Personal nu am certitudini în ceea ce privește evoluția fenomenului în acest an și în viitor. Dar am speranțe. Sper ca totul sa meargă din ce în ce mai bine. Eu voi face tot ce îmi sta în putere sa realizez acest deziderat.
Personal doresc sa mulțumesc tuturor celor ce mi-au fost alături în acești 3 ani: Robert BOANTA, Mircea CIOBANU, Viorel MARIN, Mircea TEODORESCU, Radu VLASIU, Dan VASILESCU, Adi CENUȘĂ, Sorin MOLDOVAN și alți, pe care dacă i-am uitat îmi cer umile scuze.

Doresc de asemenea sa mulțumesc și sponsorilor dar si oamenilor din spatele acestor branduri care au susținut și în acest an visul nostru nebunesc: NEUMARKT, Arrow International, Abrevis, Expert Spinning, Ultima Frontiera, Go2Holiday, Best For Fishing, Givadi, Monstru.ro etc.
Personal voi rămâne în continuare aproape de LRS fiind responsabil de o serie de proiecte care vor ajuta ca spinningul merge mai departe.

La finalul întâlnirii a avut loc o mica ceremonie de premiere a celor mai buni sportivi ai anului 2012 de la care va oferim cateva imagini dar si cateva interviuri interesante:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.