Primii bassi

Au aparut la numai 10 minute de la startul sesiunii de antrenamente. Asa cum ne informa ghidul la intrarea pe apa, talia pestilor de pe El Cuchillo este mult mai mica decat a celor de pe Sugar Lake.

img_3874

img_7668

Am incercat sa acoperim o suprafata cat mai mare de lac, desi formula cu o singura echipa ne ingreuneaza accesul la informatie. Am pescuit pe platouri cu praguri abrupte, in apa mica cu vegetatie, intre zidurile unor case scufundate si intr-o gramada de paduri. Majoritatea prezentarilor au aparut la adancimi ceva mai mici, undeva intre 2 si 4 metri.

img_3880

Am prins in total in jur de 20 de bassi, cei mai mari in jurul a 800gr-1kg. Spre deosebire de anul trecut, dimensiunea de la care se puncteaza este de 35cm. Din cei 20, jumatate au depasit aceasta limita. Am avut una sau doua exemplare mari, scapate in agataturi. Bassi sunt extrem de puternici si energici, deci foarte greu de controlat. Pentru maine am echipat cateva mulinete cu fire de 50 lbs. Speram sa faca fata si lansetele.

img_3887

Din ce am aflat de la celelalte echipe, nimeni nu se lauda cu basi prea mari. S-a prins un exemplar de 3 kg si cateva intre 1-1.5kg.

La ceremonia de deschidere sotii Yamamoto ne-au intrebat de restul echipei. Ca si in Italia, toata lumea ne trateaza cu multa simpatie, inclusiv echipa gazda, foarte impresionata de eforturile depuse pentru ca Romania sa fie prezenta la Campionatul Mondial de Bass.

img_3894

img_3893

Ramane sa vedem ce ne rezerva ziua de maine. Avem nevoie de multi pumni stransi!

6 comments on “Primii bassi

 1. razvan says:

  Din cate vad in poze se pare ca mananca la orice. :))

 2. Sorin says:

  Hai baieti !!!

 3. Andrei says:

  Hai Romanian 2Bass Team … Spor la treaba!

 4. ovidiu14 says:

  pumni stransi baieti
  fire tzapene

 5. Rares says:

  fire intinse baieti ! sa le puneti sombrero la bassi aia grasi !
  hai romania !

 6. berti says:

  hai baieti ! 5 bucati ( pe mansa) mari cit sperantele noastre !!!

  si nu uitati ca ala mare poate sa intre la ultimul lanseu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.