Noi si Liga

23

Prima editite a Cupei Ligii a fost un examen de maturitate si de constientizare a potentialului spinningului romanesc pentru LRS. Telefoanele primite inaintea concursului, ne-au deschis ochii in mod special asupra interesului manifestat de catre pescarii de spinning care momentan nu sunt membrii niciunui club.

11

Este din ce in ce mai clar ca toti isi doresc apartenenta la o structura organizata, se doreste crearea de noi cluburi, adevarate nuclee ale spinningului autohton. Ei bine, liantul acestor demersuri este si trebuie sa fie Liga Romana de Spinning.

Atmosfera relaxata datorata mizei ceva mai scazute in raport cu etapele din turneu si ineditul tragerii la sorti a echipelor au facut deliciul acestui concurs. Sunt doua ingrediente care merita pastrate si la editiile urmatoare. As mai adauga aici numele noi ce si-au facut aparitia in sfera competitionala si care promit sa recidiveze. Este daca vreti inca o dovada ca spinningul are multi entuziasti, dornici sa puna umarul la dezvoltarea fenomenului.

71621

Si pentru ca promiteam niste detalii picante din cadrul concursului, am sa va relatez patania lui Sorin Cornea, care impreuna cu Horia Vlasin au cucerit trofeul Cupei Ligii.

Se intampla cu vreo 2 ore inaintea fluerului final, cand Sorin inteapa o stiuca la limita. In dril stiuca este atacata de o torpila care tasneste pe verticala, un exemplar de peste 1 metru lungime gata sa-i ia batul din mana. Cum cea mica inghitise in totalitate naluca, nu avea nicio sansa sa o intepe pe cea mare. Tot ce putea face era sa incerce sa o scoata intreaga din gura caracalinei, pentru a puncta.

Dupa o serie de eschivari in jurul barcii, cu varful batului in apa, stiuca mica reuseste sa scape doar cu cateva zgarieturi. Pentru ca i-a salvat viata, aceasta il rasplateste pe Sorin cu un plus de 41cm la total, plasand echipa lor pe prima treapta a podiumului. Evenimentul lasa insa consecinte clare prin diverse tulburari functionale, Sorin executand dintii de fierestrau mult mai marunti si intr-un ritm alert in urmatoarea jumatate de ora.

5

dsc01843

Am avut parte de asemenea de vreme buna, mancare delicioasa si niste premii pe masura oferite de numarul mare de sponsori. Acest concurs vina sa puna capat unui an competitional tumultos, dar care a dat nastere unui lot puternic si pregatit sa ne faca mandrii la competitiile internationale ulterioare.

premiere

Sa ne revedem sanatosi la anul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.