El Cuchillo, prima impresie

Dupa o prima noapte petrecuta la un hotel situat in vecinatatea aeroportului din Monterrey, facem o vizita la primul magazin cu articole de pescuit din zona. Primim o noua confirmare asupra taliei ridicate a nalucilor destinate lacului El Cuchillo si ne completam trusele cu softuri de 7-8 ¨.

img_3811De aici ne indreptam impreuna cu echipa din Swaziland (o tara cvasinecunoscuta din Africa) catre hotelul Don Carlos, situat pe malul lacului El Cuchillo, care are sa ne fie gazda pe durata competitiei. Pe drum baietii ne expun niste cifre reprezentand recordurile lor personale. Pe langa urechi ne vajaie bassi de 4-5 kilograme, pesti comuni in Swaziland. Incercam sa evitam cu politete subiectul recordurilor noastre personale.

img_3829

Ajunsi la hotel ne intalnim si cu restul echipelor, toti cu privirile atintite catre lac si numarand orele pana la sesiunea de antrenamente. Italienii ne arata cateva poze cu capturile ultimelor 2 zile de pe Sugar Lake, un lac ceva mai mic situat in apropiere. Bilantul lor cuprinde multe exemplare de bass intre 3 si 5 kilograme, la care se adauga 3 lansete rupte. Ne sfatuiesc sa uitam toate cele invatate anul trecut in Italia, pe Lago di Garda pentru ca aici talia si agresivitatea bassului difera total.

img_3868

Echipele sunt usor schimbate fata de anul trecut, insa i-am reintalnit pe italienii pe care-i arbitrasem cu un an in urma si pe celebrul cretor de naluci soft – Gary Yamamoto.

Urmeaza sedinta capitanilor si o noapte foarte scurta pana la intalnirea cu primii bassi mexicani. Ce-a fost mai greu a trecut!

P.S. Desi accesul la internet este dificil, vom incerca sa revenim cu detalii maine seara.

3 comments on “El Cuchillo, prima impresie

  1. cristi says:

    bai … da mexicanul ala in camasa bej din dreapta jos de ce nu e imbracat in echipament??? … aaaa e petrica … bine camuflat … … da sa nu ziceti ca ala din centru-sus e mishu sofonea … ca pe asta nu o mai cred

  2. victor says:

    daca n’ar avea mustata….

  3. andy says:

    si niste bani in buzunarul de la piept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.