Parerea ta conteaza

Controverse, argumente și contra-argumente, exemple si contra exemple, plusuri și minusuri, discuții ce trec de multe ori de conflictul ideilor, toate avînd cam același subiect: încotro? Competiții de spinning din barca au ajuns la maturitate și urmează perioada cea mai importanta. Asa ca întrebări precum “ECHIPE vs INDIVIDUAL” sau “5 PEȘTI vs TOȚI PEȘTII”devin tot mai stresante iar argumente tehnice și exemple de succes au devenit argumente perimate. Insa ne lipsește argumentul cel mai important: părerea concurenților/ potențialilor concurenți. Pentru ca doar concurentul poate aprecia cel mai bine drumul optim pe care Liga Romana de Spinning și competițiile organizate îl vor urma.

Apreciem așadar cele cîteva minute dedicate completării acestui Chestionar de evaluare și va asiguram ca PĂREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ.

One comment on “Parerea ta conteaza

  1. Radu Masivu' says:

    Parerea mea, dupa anii petrecuti in competitii si dupa ce am vazut ce se intampla acum, este urmatoarea:
    Sa pescuiesti in ECHIPA e f greu, chiar si atunci cand concurentii sunt ca fratii. Mai mult, majoritatea lor sunt niste individualisti cu pareri greu de zdruncinat, asa ca e greu sa ii pui impreuna la mai mult de 1-2 competitii… si alea fara miza mare. Daca se hotaraste asta, tot BATRANUL TIMP va spune cat a fost de ok.
    In ceea ce priveste “5 pesti vs toti”, chestia cu 5 pesti mari e chestie de bulan, oricine putand nimeri din gresala un loc cu sau fara pesti mari, indifewrent de momelile folosite. La salau nu se poate, la biban la fel, la clean idem. Plus ca toti stim ca cine prinde cei mai multi, acela e cel mai bun. Daca se doreste o selectie a celor mai buni, optiunea cu cei mai multi pesti ramane cea mai buna.
    Lipsa banilor si concursurilor cu miza mare este cel mai important factor actual. E adevarat ca e f greu, iar pt implicarea altor firme fara profil halieutic e nevoie de un negociator foarte bun in randurile LRS, cat si o unitate a presedintilor cluburilor, in ciuda oricaror conflicte si disensiuni existente, trecute sau prezente. Pana acum, nu s=a prea putut asa ceva… deci ce o fi, o fi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.