Start Campionatul Mondial Franta 2014!

Start Campionatul Mondial Franta 2014!

S-au terminat cele doua zile de antrenamente oficiale ale campionatului mondial de pescuit cu naluci artificiale din barca. Chiar daca lacul Bourget este cunoscut ca avand foarte mult rapitor, se prinde foarte prost. Multe dintre echipele participante abia au reusit sa prinda stiuci si bibani punctabili. Timp de doua zile echipajele celor 16 tari participante + rezerve au arat la propriu lacul Bourget cu toate tehnicile posibile de la pescuit ultralight cu dropshot pana la categoria grea cu gume de 20 cm. Inca nu se stie care este specia castigatoare inacest concurs, dar putem exclude salaul care se pare ca este pe cale de disparitie in Bourget. Bibanii de peste 25 de cm sunt destul de rari. Se pare ca va fi un concurs clar axat pe stiuca cu pescuit pe ape intre 10 si 20 de metri si fara prea multe capturi.

DSC_5753

DSC_6147

Echipele noastre Eugen German/Petre German, Sabin Buzatu/Cristi Anghelina,  Cristi Dragota/Mihai plus capitanul Andy Arif reprezinta lotul national al Romaniei la cea de-a saptea editie a camionatului mondial de pescuit la rapitori cu naluci artificiale din barca.

DSC_6198

DSC_6203

DSC_6205

DSC_6244

DSC_6248

DSC_6277

DSC_6281

DSC_6302

Am reusit sa adunam cateva locuri productive si sa gasim nalucile potrivite, asta in limita de a cunoaste un lac de 4450 de hectare in 12 ore de pescuit. A fost foarte greu sa ne adaptam acestui stil de pescuit pe adancimi mari cu ape limpezi. Toate echipele participante dispun de barci cu motoare intre 40 si 115 CP, motoare electrice Minnkota cu I pilot, sonare side image, echipament absolut necesar pe astfel de lacuri. Vom reveni la acest subiect cu alta ocazie.

IMG_0687

Am aparut cu o fotografie in presa locala, speram sa mai aparem cu una pe podium. Indiferent de rezultat le-am pregatit celorlalte natiuni participante cadouri cu naluci in culorile tricolorului si o palinca cum numai noi stim sa facem. Fie ca cei mai buni sa castige. Hai Romania!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.