Inregistrarea

Inregistrarea

Am început cea de a doua zi a șederii noastre aici, de aceasta data scăldați in razele soarelui. Dis-de-dimineață, la 5,30 ora locala, un soare superb si-a făcut apariția. Singurul impediment: era totuși 5,30 dimineață. Prima parte a zilei am petrecut-o ocupând-ne de câteva aspecte organizatorice.

Gazdele noastre au stabilit ca Sediu General al acestei competiții, Hotelul Seagul din Portadown.

DSC03443

Pe președintele NCFFI, l-am cunoscut cărând cutii cu tot felul de acte si efecte, din mașina personala in holul hotelului. Un om extreme de modest si simplu, care ne-a poftit la o discuție amicala. Așa am aflat câteva din culisele acestei organizării. Am fost extreme de curios sa aflu de ce nu au stabilit aceasta competiție pe un rău din zona. Iar răspunsul lui a fost unul simplu: Lipsa oricărei experiențe in pescuitul la răpitori de pe mal, in aceasta tara i-a făcut sa creadă ca pe lac se vor descurca mai bine.

DSC03446

Așadar, o concluzie simpla, si o decizie menita sa le mărească lor șansele de a câștiga. Aceasta decizie însă egalizează șansele tuturor participanților la concurs. Ne așteptăm ca diferențele valorice intre echipele naționale sa se minimizeze.

Sosește după o jumătate de ora si dl. Jack Tisdal, organizatorul de facto, si începem procedura de înregistrare, primim permisele de pescuit, ecusoanele, voucherele pentru Dineul de Gala si bineînțeles câteva indicații rutiere. După trei zile începem sa ne obișnuim cu șofatul si orientarea in aceasta tara.

Radu , Mircea si Jack Tisdal

O vorba irlandeza spune ca aici într-o zi sunt 3 anotimpuri. Perfect adevărat. Pana la prânz vremea s-a mai schimbat de câteva ori, însă fără sa fie așa de ploioasa ca ieri. Începem sa ne punem speranțe in îmbunătățirea vremii.

Sesiunea de antrenament ce a urmat acestei întâlniri a pus accent pe aspect legate de tehnica individuala a fiecărui membru a lotului, urmărind însă aspectele discutate cu o seara înainte.

 

In căutarea unei locații adecvate pentru un Campionat mondial pe râu, in drumul nostru  găsim Raul Ban din Portadown. Imaginea spune totul.DSC03422

Știm ca sunteți alături de noi si va mulțumim tuturor pentru susținerea voastră. Totodata o sa evitam in mod voit detaliile tehnice ale sesiunilor de antrenament pentru a păstra cât mai bine aceste informații. Sper sa ne înțelegeți.

______

Echipa României de Spinning!

sponsori RST

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.