Incepe Campionatul Mondial 2017

Incepe Campionatul Mondial 2017

Dupa trei ore de zbor, o ora de asteptat bagajele cu emotie, o alta ora de cautat soferul care nu cred ca a fost vreodata intr-un aeroport, si probabil alte patru ore de mers cu masina distanta „exorbitanta” de 160 km (timp in care auzeam cu totii cum ne creste parul), AM AJUNS in Rusia. Konakovo River Club, destinatia finala si gazda acestui an a Campionatului Mondial de pescuit la rapitori din barca cu naluci artificiale. Stiu, e un titlu lung, dar asa ii zice la FIPS, asa zicem si noi. E o locatie foarte mare si frumoasa pe malul Volgai, iar organizatorii ne-au pregatit un sector de concurs de 35km lungime si vreo 2km latime, unde adancimile variaza rapid de la 1m la 15m. Puncteaza salaul 45cm, salaul vargat 35cm, bibanul 30cm, stiuca 50cm, avatul 40cm, atat.

Prima zi e strict de acomodare, cumparaturi, pregatit echipamente, baut Neumarkt si alte activitati non-pescuit pentru ca astazi nu avem voie pe apa. La ora 17 incepe sedinta capitanilor unde o sa aflam cum stam cu norocul in urma tragerii la sorti a barcilor pentru prima mansa. Maine dimineata la 8 incepe prima zi de antrenament unde o sa apucam sa vedem ce s-a schimbat in ultimele doua saptamani de cand am fost la antrenament, pentru ca DA, am fost la antrenament sa incercam sa ne creem si noi un mic avantaj in fata altor natiuni, in afara de gazde care, au avut la dispozitie o viata sa se pregateasca pentru acest eveniment. Dar, asa nu ne sperie, ci din contra, ne motiveaza.

In principiu,la antrenament am concluzionat ca e mai putin peste decat la noi si mai mic. Aa, si nu mananca prea bine 🙂 Daaar, suntem bine pregatiti pentru asta. Ne-am scos din cap pestii multi si mari pe care ii vedeam prin filmele facute pe aici. E clara treaba ca pestii aia se prind doar in perioadele mai reci. Totusi, ramane sa verificam teoriile acestea maine si poimaine pentru a putea vedea cum raspund pestii la nalucile si strategiile noastre.

Va invitam sa fiti alaturi de noi in urmatoarele 4 zile in care o sa va relatam ce facem noi aici in fiecare seara, in pricipal aici pe blog, plus cateva interventii LIVE pe Facebook sper eu, la iesirea echipelor din mansa si alte clipuri din casa Big brother a echipei nationale a Romaniei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.