Festivitatea de deschidere

Festivitatea de deschidere

DSC_0320Iată-ne încea de a treia zi a deplasării noastre.

Am avut parte de o zi încărcată începând din jurul prânzului, când gazdele noastre au devansat cu o ora popularea cu păstrăv curcubeu. Deși programata inițial la ora 14, aceasta însă a fost făcută la ora 13. Mulțumim si pe aceasta cale!

Puținele informații care le avem despre aceasta acțiune, ne spun ca s-a populat cu aproximativ 500 de pești pe sectoarele A+B si cu alții 500 pe sectoarele C+D. Peștii au in jur de 400 de grame.

Rămân încă 3000 de pești puși la dispoziția noastră de Comitatul Craigavon, spre a fi populați in doua sesiuni vineri seara si sâmbătă seara.

In jurul orelor 18.00, organizatorii împreuna cu vicepreședintele FIPS au deschis in mod oficial cea de a 13-a ediție a Campionatului Mondial de Spinning de Mal.

DSC_0200

De departe a fost cea mai interesanta si deosebita deschidere oficiala la care am participat in ultimii ani. Programul a conținut, pe lângă prezentarea echipelor, discursurile oficialilor si multa muzica si dansuri specific acestor meleaguri. După doua ore, reușim sa ajungem din nou la locul cazării noastre, si sa punem cap la cap informațiile relevante ale zilei.

Stabilim strategia zilei de mâine când va avea loc prima sesiune de antrenamente, cele oficiale, ale competiției. Organizatorii au decis împărțirea celor zece națiuni in doua grupuri care vor pescui fiecare timp de 2,5 ore, in cele doua zone ale sectoarelor.

Tot mâine după terminarea antrenamentelor va începe popularea premergătoare primei zile de concurs iar la ora 15.00 ședința căpitanilor in care se vor afla grupele si sectorul in care va pescui fiecare sportive al nostru.

A fost o zi in care am primit ajutoare sosite in Irlanda din Marea Britanie. Sportiv in cadrul CNS Barca al LRS si membru CPR,  stabilit lângă Londra de 1 an, Vlad Dumitrescu, a dorit sa se mobilizeze si sa ne ajute in vederea obținerii unui rezultat cat mai bun.

DSC_0271

Știm ca sunteți alături de noi, si va mulțumim tuturor pentru susținerea voastră.

 

_________________

Echipa României de Spinning 

sponsori RST

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.