Echipa nationala a Romaniei, campioana mondiala 2017

Echipa nationala a Romaniei, campioana mondiala 2017

Echipa nationala a Romaniei reuseste un rezultat extraordinar, devenind Campioana Mondiala 2017 la Campionatul Mondial de pescuit la rapitori, din barca, desfasurat anul acesta in Rusia pe lacul Konakovo.

campioana mondiala 2017

Un rezultat extraordinar, care vine sa incununeze anii de munca si dezvoltare continua cunoscuti de Campionatul National organizat de Liga Romana de Spinning. Maine, 4 septembrie, la ora 12:30 va ateriza la Aeroportul Otopeni aeronava care ii va aduce si pe componentii lotului, astfel ca va invitam sa ii primim asa cum se cuvine.

Lotul national, care merita nota 10 la a zecea editie a Campionatului Mondial, a fost compus din Eugen German – Cristi DragotaAndrei Sava – Robert Boanta,  Petre German – rezerva, Lucian Constantin – capitanul echipei, Rares Boeriu – manager lot. Impreuna cu David Neacsu si Iulian Tarnacop, sustinatori permanenti ai lotului, baietii au reusit o clasare asteptata iata de ani de zile si extrem de meritata avand in vedere rezultatele precedente.

Rezultatele pe natiuni arata astfel …

Si asta nu e totul, cele doua echipe ale noastre au ocupat locurile 2 (Andrei Sava – Robert Boanta) respectiv 5 (Eugen German – Cristi Dragota) si in competitia de individual.

Susținatorii Ligii Române de Spinning, care au facut posibil acest rezultat au fost: Neumarkt, magazinul Himalaya, Herakles, Rapture si Relax Spinning.

Nu uitati, cei care vor sa felicite componentii lotului national o pot face la revenirea lor in tara – 4 septembrie, ora 12:30, Aeroportul International Otopeni – sau aici la comentarii ori pe pagina de Facebook a Ligii Romane de Spinning.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.