Antrenamentul oficial

Antrenamentul oficial

Joi 22 mai, este prima zi de antrenament oficial.

DSC03463

Pe malul cu calea ferata vor fi sectoarele A+B, iar pe malul opus sectoarele C+D. In funcție de direcția vântului una sau cealaltă din aceste zone, vor fi productive.

Începem activitatea la ora 9.00 si spre lauda lor irlandezii de data asta chiar se țin de cuvânt, cu excepția  ideii de a împarți echipele participante in doua grupe, cu excepția ideii de a respecta ora popularii ( 14.00 ), care s-a transformat in ora 15.00 si cu excepția ideii de a respecta programarea ședinței căpitanilor de la ora 15.00 care s-a ținut la ora 16.00. In rest totul a fost conform programului … !

Obișnuiți cu aceste mici erori, luasem deja măsurile de rigoare astfel încât de data asta nu am mai avut surprize neplăcute.

DSC03471

Dimineața, la prima ora, capătul sectorului B a fost cel mai productiv, toți componenții lotului nostru reușind sa puncteze. Aspecte discutate cu doua zile in urma au fost puse in practica, iar strategia a fost atent respectata.

Popularea efectuata după antrenamentul oficial a fost făcută din barca la 5 m de mal, simultan in ambele zone, cu peștii având o medie de 450 grame.

Imediat după populare începe tragerea la sorti a grupelor, iar in poze vedeți componenta grupelor si plecările in manșă.

DSC03558DSC03559DSC03560DSC03557

Seara ne trezim ca romanii din Irlanda strâng rândurile, si lotului I se alătura încă doi pescari stabili pe aceste meleaguri . Unul din ei e “Tică Irlandezul “- un albanez de nădejde, iar cel de al doilea e Cristi, un pescar la musca. Este binevenit ajutorul lor, întrucât in aceste condiții reușim sa asiguram câte un runner in spate fiecărui sportiv.

Maine ne așteaptă o zi grea si extreme de importanta.

DSC03467

Știm ca sunteți alături de noi si va mulțumim tuturor pentru susținerea voastră.

_________________

Echipa României de Spinning

sponsori RST

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.