Antrenamente la Campionatul Mondial de pescuit la Rapitori din Barca 2016

Antrenamente la Campionatul Mondial de pescuit la Rapitori din Barca 2016

Iată-ne plecați spre ceea ce însemna drumul către câștigarea unui campionat mondial. Poate că la o primă impresie ținta pare prea mare pentru mulți, poate chiar și pentru cei ce se află în cele două echipe. Dar, dacă ținta noastră nu o ridicăm la un nivel superior atunci cum să-l atingem? Există o lecție la box ce ține de lovitură perfectă (knok out). Lecția zice că lovitura perfectă nu se aplică în punctul unde sportivul lovește, ci lovitura perfectă este cu mult în spatele adversarului. Odată aplicată suficientă forță și viteză să lovești așa departe și asa de rapid atunci tot ce v-a întâlni în cale va devasta cu forța și energia căpătată pentru un astfel de efort. Așa și în cazul nostru, determinarea, energia, concentrarea, inspirația și consistența echipelor trebuie să fie ridicată la un nivel de energie maxim, așa încât să ne depășim adversarii din prima mașă.

Există o încredere maximă că avem un lot superior anul acesta, iar acest lot va reuși ceea ce toți așteptă și își doresc din 2005 și până în acest moment.

Selecția pe echipe este un atuu fantastic deoarce nu mai este nevoie să legi cei patru concurenți în două echipe, iar mai departe să legi și cele două echipe între ele. Andrei Sava și Robert Boanță au deja experiență suficientă cât să nu mai fie nevoie să îi pui alături. Amândoi au demonstrat că pot face față oricărui concurs prin adaptabilitatea lor. Asemenea și cei doi frați, unul mai bun și mai dedicat ca altul, Eugen cu Petre German. De când au reușit să stabilească cine și ce face în momentele critice, de atunci nu au făcut decât să nimerească pe podium sau aproape de el.

Un alt avantaj major îl constituie faptul că în ambele toți au mai participat la un campionat mondial și toți stiu că ținta de a devasta adversari se poate atinge numai atunci când sunt o echipă. Adică, o singură echipă a României formată din două echipe unite. În urma experiențelor precedente toți patru au înțeles că singura noastră sansă să ajungem acolo este numai dacă informațiile circulă între cele două echipe într-un timp foarte scurt, iar fiecare loc sau detaliu descoperit să fie împărtășit până la cel mai mic detaliu și cât mai rapid.

Tot așa a fost înțeles că antrenamentele pe pista de concurs sunt determinante pentru ținta propusă. Așa cum și la lovitura de la box ai nevoie de antrenament asiduu pentru ca viteza și puterea să fie suficientă pentru a-ți dărâma adversarul dintr-o singură lovitură, așa și noi am înțeles că numai antrenându-ne cât mai mult acolo, pe pista de concurs, vom reuși să atingem ceea ce ne-am propus.

Echipa tehnică este asigurată de capitanul naționalei, Lucian Constantin, iar managerul echipei este Rareș Boeriu. Amândoi știu ce au de făcut acolo și suntem convinși că vor găsi calea către cel mai mare trofeu de care Liga Română de Spinning și spinningul din România au nevoie.

Mulțumim sponsorilor noștri, cei care au făcut posibilă acestă deplasare, Neumarkt, Rublex și Rapture.

Fir întins și fiți și voi alături de echipa noastră națională!

 

img_7385 img_7389 img_7406 img_7533

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.