Final de sezon în competițiile de mal

Final de sezon în competițiile de mal

Poze (7)

În acest week-end a avut loc Cupa Târnava, cea de-a cincea și ultima etapa a Campionatului National de Spinning de pe Mal – ediția 2015. Etapa a fost câștigată de Raul GROZA (AFC) urmat pe podium de Roland KATONA (TPC) și Viorel PREDA (CPR).

Poze (3)

La finalul etapei au fost desemnați și cei cinci membrii ai Echipei României de Spinning care va face deplasarea la Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal ce se va desfășura în Slovacia anul viitor. Așadar după 5 etape, Ionut MARINUC a ocupa locul 5 și poziția de rezerva. Radu VLASIU ocupa locul 4 fiind unul dintre cei patru titulari ai reprezentativei României. Sabin BUZATU (campionul național al anului precedent) ocupa locul 3. Titlul de vicecampion național, la mare lupta, revine unui debutant: Raul GROZA. Titlul de Campion Național al acestui an revine celui mai tânăr concurent din campionat: Paul MALUȚAN.

Poze (6)

A fost un an deosebit de încărcat de evenimente pentru spinningul de pe mal: 5 etape de campionat, Cupa Ligii la Păstrăv, Cupa Moldovei (organizata de Liga de Spinning Moldova), Trofeul Spin&Fly (organizata de Fly Fishing Extrem), 2 ediții de Trout Union Cup (organizate în Cehia și în Slovacia) și bineînțeles Campionatul Mondial. Este probabil cel mai bogat an de la începutul competițiilor de spinning de pe mal în țara noastră. Iar aceste competiții vor fi subiectul unei retrospective ce va apărea în curând.

La final, Liga Romana de Spinning dorește sa mulțumească tuturor sportivilor participanți la competițiile acestui an, partenerilor RAPALA Romania și ABREVIS, sponsorului principal al campionatului NEUMARKT dar si tuturor sponsorilor și partenerilor locali care au susținut în acest an competițiile de spinning de pe mal: BigFish ROMANIA, PowerFishing, FishNat, Lauris și Genius Evo Concept.

Poze (1)Mulțumiri speciale dorim sa adresam celor doi arbitrii oficiali ai campionatului respectiv Ionuț ALEXANDRU și Vali BUCOVANU dar și fotografilor Andrei SALAGEAN și Daniel TUREAN.

Ne vedem în 2016 … după 1 mai.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.