Interviu cu premiantii de la Cupa Rapala Storm Valea Argovei 2017

Interviu cu premiantii de la Cupa Rapala Storm Valea Argovei 2017

Cupa Rapala Storm Valea Argovei 2017, desfasurata pe lacul cu acelasi nume si-a cunoscut castigatorii in urma celor doua manse desfasurate in septembrie. Le-am pus cateva intrebari pentru a le afla tactica.

***

1. Felicitari pentru aceasta clasare pe podium! Te rog spune-ne in cateva cuvinte cum a fost acest concurs vazut din barca voastra. Care crezi ca au fost elementele principale care l-au definit?

2. Care crezi ca au fost punctele voastre forte care v-au ajutat sa ocupati un loc pe podiumul acestei etape?

3. Presupunand ca maine ar incepe mansa a-3-a si ai avea voie sa iei cu tine o singura lanseta, o mulineta, un fir si trei naluci, care ar fi acestea?

4. In incheiere, un pronostic… care crezi ca este echipa care are cele mai mari sanse sa castige etapa care urmeaza? In numele vizitatorilor site-ului LRS, te rog sa nominalizezi o echipa, nu sa dai un raspuns de complezenta sau sa driblezi raspunsul cu eschive de genul…toate echipele au sanse… etc. Multumesc!

***

LOCUL 1

Stoian Tiriplic Marius
1. Concursul a fost definit de vantul puternic si lipsa de reactie a pestelui tinta.
2. Insistarea pe locurile de toamna batute de pe mal de mine
3. Iron ca mulineta, batul MT hand made, fir Power Pro 0,10, naluci soft Mann’s de 6, Slider de 10, Big Bite Baits 10mm.
4. Condratov Sorin!
 
Zamfir Bebeto Mihai
1. Concursul a fost definit de buna mea strategie si lipsa umblatului aiurea pe balta!
2. Alegerea cu mare atentie a locurilor de toamna si urcarea pestelui pe primul prag la 3,3 m.
3. Lanseta Megabass, mulineta Daiwa Trabuco nou achizitionata, firul Momoi de la shimano 0.08mm, naluci soft rac de la Yum, Cannibal Shad albastru cu alb de la Savage Gear, Kopito 6-8cm de la Relax tunate putin!
4. Condratov Sorin!
 
***
LOCUL 2
 
 
Gheorghe Anton
In primul rand multumim pentru fecitari.
1. A fost un concurs relativ greu, cu pesti putini si pentru care a trebuit sa muncim destul de mult. Din fericire pentru noi, desi toate planurile din antrenament au fost date peste cap, iar pestii nu au mai raspuns la nalucile din antrenamente, am reusit ca echipa sa ne redresam si sa ne adaptam din mers la situatia de pe apa.
Pentru noi rezultatul este si mai important avind in vedere faptul ca datorita neseriozitatii unor oameni am ramas fara cazare, lucru pe care l-am aflat imediat dupa sedinta tehnica ceea ce ne-a creat o neplacere si un mic dezavantaj fiind nevoiti sa facem naveta in fiecare dimineata.2. Adaptabilitatea la conditiile de pe apa.
Desi am planuit sa stam la interceptie pe niste locuri alese in antrenament ne-am schimbat planurile dupa primele ore ale mansei I si am plecat sa cautam pestii.
Inspiratia lui Stefan a fost cel de-al doilea factor determinant. El a fost cel care a gasit naluca si culoare castigatoare in aceasta etapa, dupa ce am realizat ca selectia din antrenamente nu ne mai este de nici un folos.

3. Este destul de greu sa reduci tot echipamentul la un minim atit de drastic, dar ca sa iti raspund la intrebare acestea ar fi:
Airrus Alano Magma, echipata cu Shimano Biomaster 3000SFB, fir Mamoi Riujin iar dintre naluci nu as putea sa plec fara Charlie’s Brewer Slider, Jackall TN50 si Rapture Swing Shad

4. Desi este o etapa grea, in care echipa Luigi Ionescu – Dumitru Ion (Paco) va pleaca cu sanse mari cunoscand foarte bine pista de concurs, eu sper ca echipa noastra Gheorghe Anton – Stefan Sajgo sa fie pe podium daca nu chiar castigatoare. Ramane sa vedem.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.