Cupa Rapala Storm Delta Dunarii 2017 – Interviu cu premiantii

Cupa Rapala Storm Delta Dunarii 2017 – Interviu cu premiantii

Cupa Rapala Storm Delta Dunarii 2017 a reprezentat finala Campionatului National al LRS si s-a desfasurat in Delta Dunarii, in zona Uzlina-Isac. Iata cum au pescuit castigatorii concursului care a decis Lotul National.

***

1. Felicitari pentru aceasta clasare pe podium! Te rog spune-ne in cateva cuvinte cum a fost acest concurs vazut din barca voastra. Care crezi ca au fost elementele principale care l-au definit?

2. Care crezi ca au fost punctele voastre forte care v-au ajutat sa ocupati un loc pe podiumul acestei etape?

3. Presupunand ca maine ar incepe mansa a-3-a si ai avea voie sa iei cu tine o singura lanseta, o mulineta, un fir si trei naluci, care ar fi acestea?

***

LOCUL 1

IMREH CSABA
1. Un concurs bine organizat, pe o locatie care intotdeauna ne va incita si va da concursuri de calitate. Delta Dunarii este unica, are farmecul ei si e capabila de surprize in permanenta. Atat din punct de vedere al pestelui cat si din punct de vedere al apei si vremii. Tocmai de aceea trebuie sa fii un pescar cat mai adaptabil si mai atent la toate detaliile.

2. Adaptabilitatea la situatia actuala, perseverenta si increderea ca ceea ce facem, facem bine. Detaliile si alegerea nalucilor care vor face diferenta in concurs au fost definitorii.

3. Lanseta Kiar Vanto, mulineta Stella 2500, Fir textil Varivas Avani Sea Bass PE Max Power Tracer 24.1lb, naluci,Biwaa Seven, Biwaa Strout, spinnerbait Herakles.

CRISTI DRAGOTA
1. Delta salbatica ramane una dintre cele mai bune piste de concurs. Un concurs bine organizat, peste mult pe toata pista.

2. Strategia din concurs, increderea in noi si in nalucile pe care le folosim, naluci care au facut diferenta chiar si in conditii de presiune, pescuind in urma altor concurenti.

3. Lanseta Colmic Herakles Premium Cujo 7”1′, Mulineta Shimano Stella 3000FI, Fir textil Varivas Avani Sea Bass PE Max Power Tracer 20.2lb, Swimbait Biwaa Strout, Swimbait Biwaa Seven, Lingura oscilanta Herakles Monster Keeper 15gr

***

LOCUL 2

FLORIN ANASTASIU

1. Ca organizatori, cred ca ar fi mult mai ok sa spuna ceilalti participanti cum au considerat concursul. Noi ne-am straduit mult si ne-ar placea sa credem ca a fost un concurs reusit. Ceea ce l-a definit, in primul rand, a fost schimbarea dramatica de vreme din cele doua zile. Practic, au fost doua manse radical diferite. Vantul turbat din a doua zi a facut pescuitul pe Isac foarte dificil, a tulburat anumite zone foarte prolifice cu o zi inainte, fapt care a impus reconsiderarea rapida a strategiei de concurs.
 
2. Punctele noastre forte? Clar, coeziunea echipei a fost un factor determinant. Fac echipa cu Leo de mult timp, ne intelegem minunat, avand fiecare roluri bine stabilite. Eu sunt responsabil de partea tehnica – naluci, fire, strune, agrafe etc-, iar colegul si prietenul meu, de strategia de concurs, ce zone „atacam”, ce traseu urmam. In plus, a contat mult ambitia de a ne onora si printr-o clasare buna pozitia de organizatori. Ne-am adaptat conditiilor meteo, am ramas pe Isac si a doua zi,  intr-o zona in care era „nunta” de barci, reusind sa gasim nalucile castigatoare si ne-am facut norma cu brio.
 
3. Lanseta Daiwa Powermesh 2.10m 7-28 gr. + mulineta Shimano Stradic 2500 HG, Fir Sufix 832. 0.12 mm, Delalande Sandra RH 9 cm, Mikado Fishunter 7 cm
oscilanta Rublex Eira 12 gr.

***

LOCUL 3

VITORIO RADU

1. A fost un concurs greu, dar in acelasi timp frumos, cu echipe foarte multe si foarte bune datorita si premiilor foarte atractive. O organizare impecabila, fapt pentru care vreau sa-i felicit pe organizatori. As putea spune fara dubiu cea mai reusita etapa din acest campionat, o lectie de organizare si pentru restul cluburilor organizatoare.

2. Daca ma gandesc la cele intamplate,  mai ales la mansa 2, as putea spune norocul, dar as fi necinstit fata de colegul meu si fata de mine. Punctul nostru forte este indarjirea maxima, faptul ca atunci cand intram in competitie „dam totul pe teren”, munca de echipa este cheia succesului nostru. Avem o echipa foarte buna si bine sudata si cel mai important este faptul ca amândoi stim ce inseamna sa fi sportiv de performanta. Sa practici un sport de echipa inseamna sa pui pe primul loc echipa; individualitatile nu isi au locul aici.

3. Lanseta mea de suflet este un Rapture Assasin MH, prima generatie, cu putere 7-21gr, versiune de casting. Mulineta perfecta care desavarseste comboul este Rapture Xray LTE cu un raport 6.3:1. Pt fir alegerea este Momoi Ryujin 0.18, iar la naluci alegerea este simpla. Prima obtiune este Rublex Eira cupru 15gr, a doua este clar Dorado Drunk Floating FT de 7 cm perfect pentru apele din delta la aceasta data iar ultima optiune ar fi o naluca de reactie, o naluca care sa o ridice din iarba un Spinnerbait Rapture Sniper Blade de 21 gr Bolsena Shad. Cam asta ar fi minimul necesar cu care sigur as reusi sa prind.

 Foto: Aerial View

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.