Anul acesta Cupa Ligii se va desfășura pe Barajul Stolnici, jud. Argeș.
Barajul are o suprafață de 70 ha, iar zona în care se va desfășura competiția este de aproximativ 45 ha. Adâncimea medie a acumulării este de 3 metri, iar adâncimea maxima este de 7 metri. Populația de pești răpitori este formata din șalău și biban.

Răpitorul predominant la Stolnici este șalăul. In anul 2009, acumularea a fost populata cu 1 milion de alevini de șalău. Pana in toamna anului 2012 nu s-a pescuit la răpitori însă șalăul a mai fost prins în mod accidental de pescarii de crap. Datorita apei de foarte buna calitate, provenita din izvoare proprii, șalăul s-a dezvoltat destul de bine, în prezent existând în lac mai multe generații. In proporție de 80% substratul lacului este format din nisip și pietriș. Pe toată lungimea lacului exista doua praguri, unul ce coboară in 2-2,5 metri adancime la o distanta de 3-5 metri de mal și un al doilea prag ce coboară în 5-6 metri adancime la o distanta de 20-25 metri de mal. Accesul pe lac se face numai prin ferma “La Conac” și numai printr-o programare telefonica în prealabil (0752 48 79 66). Administratorii lacului sunt niște oameni deosebiți ce fac orice pescar sa se simtă bine, sa plece de pe balta cu zâmbetul pe buze și sa revină cu placere maxima la pescuit la Stolnici.

Cazarea în zona se poate face în curtea fermei, sau la o distanta de aproximativ 10 km la Hanul Stejaru pe marginea drumului național Pitești – Craiova.
Asa ca avem toate condițiile ca în data de 30-31.03.2013 sa avem un concurs frumos în care sa ne simțim bine și voia buna sa fie prezenta printre participanți.

Fir întins la Cupa Ligii 2013.