Cosmin Schiopu – Silviu Haran, locul 3 CNS ALRS 2018

Cosmin Schiopu – Silviu Haran, locul 3 CNS ALRS 2018

In urma celor 5 etape din cadrul Campionatului National de Spinning al Ligii Romane de Spinning a rezultat lotul national de spinning, care ne va reprezenta la Campionatul Mondial din 2019 din Afirca de Sud. Astazi. intr-un interviu blitz va prezentam gandurile celor care au terminat pe locul al teilea, echipa Cosmin Schiopu – Silviu Haran.

Care au fost, din punctul vostru de vedere, plusurile si minusurile sezonului recent incheiat?
Din punctul nostru de vedere plusurile sezonului recent încheiat au fost antrenamentele in timp ce la capitolul minusuri am putea trece divulgarea informatiilor. Noi nu le avem si nici nu beneficiem de ajutorul altor coechipieri in timpul concursului. Nu suntem de acord cu genul asta de schimbat de informatii.

Care a fost cel mai greu concurs? Daca ar fi sa puteti da timpul inapoi, ce ati schimba la concursul respectiv
Concursul cel mai greu a fost ultimul, cel din Delta, unde nu am putut pescui pe toate lacurile fiind foarte scăzută apa si pentru noi a fost un minus acest lucru. Nu mai putem schimba nimic, nu ne putem pune cu natura.

Ce concurs v-a placut cel mai mult? De ce?
Cel mai frumos concurs a fost Cupa Herakles, unde am luat locul 1. Un concurs reușit cu premii mari. Strategia noastra a funcționat perfect si ne-am bucurat enorm pentru rezultatul obtinut.

In orice competitie sportiva, performanta inseamna sacrificii. Voi ce sacrificii ati facut? Cate zile ati dedicat pregatirii celor 5 concursuri?
Normal, daca vrem performanta, ne sacrificam. Intelegere din partea familiei, foarte multi bani, timp pierdut de la serviciu și foarte multe antrenamente. Acestor 5 concursuri le-am dedicat 10 săptămîni.

Ati avut un moment cheie in care ati schimbat ceva, care a dus la reusita? Care a fost acela?
Momentul cheie a insemnat inspirația de moment si intelegerea cu colegul de barca.

Urmeaza Campionatul Mondial, care se va desfasura in Africa de Sud. Ce ganduri aveti fata de aceasta competitie?
Da, urmează Campionatul Mondial din Africa de Sud, unde o sa invatam multe lucruri si ne va prinde bine aceasta experienta.

Povestiti-ne un moment hazliu al acestui campionat…
Un moment hazliu a fost chiar la Cupa Herakles. Am plecat in prima mansa fara lansete. Le-am uitat pe mal, unde am avut ancorata barca.

Ce sustinatori ati avut de-a lungul sezonului recent incheiat?
Sustinatorii acestui campionat au fost familiile noastre.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.