Doi cate doi, Cupa Ligii – ed. I

cupa-ligii

Ne apropiem cu paşi repezi de sfârşitul sezonului competiţional 2009, iar Campionatul Naţional de Spinning – Turneul AVP este pe cale să-şi cearnă finaliştii. Liga Română de Spinning vine în întâmpinarea cluburilor membre cu un concurs festiv, intitulat Cupa Ligii.

Aflată la prima ediţie, aceasta urmează să se desfăşoare la sfârşitul lunii octombrie pe renumita rezervaţie naturală de la Săcălaia, judeţul Cluj. Dupa cele 6 etape dedicate pe rând şalăului, cleanului şi bibanului… este rândul ştiucii să râvnească la nălucile concurenţilor, grupaţi de data aceasta în echipe de doi în barcă.

Şi ca să sporească ineditul şi să nu se transforme într-un concurs pe cluburi, selecţia echipelor de doi se va face prin tragere la sorţi, în aşa fel încât doi membri ai aceluiaşi club să nu poată concura împreună. Colegii de barcă vor fi nevoiţi să conlucreze deoarece capturile vor puncta pe echipă. Se întrevăd deja multe trofee scapate la minciog. Pentru a nu forţa concurenţii deja obosiţi de la adunatul punctelor de pe cele 6 piste împrăştiate prin toată ţara, concursul va avea o singură manşă de 6 ore, urmată de un prânz festiv copios. Se vor premia primele 5 echipe şi echipa deţinătoare a celei mai mari capturi. Pentru mai multe detalii urmăriţi numărul viitor al revistei şi site-urile www.aventurilapescuit.ro şi www.lrs.ro.

2 comments on “Doi cate doi, Cupa Ligii – ed. I

  1. Pe ce data va avea loc Cupa Ligi?
    Este acelas lucru cu ,, Cupa Salmo” din 10-11 octombrie?

  2. Adi Spiac says:

    Nu este acelasi lucru, este un concurs destinat exclusiv membrilor Ligii Romane de Spinning.
    Cel mai probabil se va desfasura la 2 saptamani dupa Cupa Salmo, prin 24 octombrie. Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.