Locul 3 la Campionatul Mondial

podium

Anul acesta echipa Romaniei de pescuit la rapitori din barca a reusit un rezultat extraordinar la Campionatul Mondial la aceasta disciplina, campionat desfasurat in Irlanda, la Enniskillen, pe raul Erne. Locul 3 la echipe pentru lotul format din Sabin Buzatu-Robert Boanta (echipa 1), Adelin Avram-Adrian Spiac (echipa 2), Liviu Voicu (rezerva), Doru Somesan (capitan).

Este un rezultat care confirma faptul ca loturile noastre au avut un cuvant greu de spus in toti anii in care au participat la competitiile dedicate rapitorilor, din barca. Istoria recenta a acestui Campionat Mondial ne gaseste pe locul 4 in anul 2010, in Letonia, la Riga, pe locul secund (cea mai buna clasare a noastra) in Italia, pe raul Po, la Boretto si pe locul al patrulea in 2012, la competitia desfasurata in Delta Niprului, Ukraina. De altfel, puteti vedea detalii despre toate participarile Romaniei la competitiile internationale in pagina dedicata Lotului.

Un rezumat in imagini al evenimentului recent incheiat puteti vedea in filmul de mai jos.

sponsori

One comment on “Locul 3 la Campionatul Mondial

  1. pescuit crap says:

    hai ca usor-usor e poate reusim un aur si aici. la crap “am infrant” la noi acasa, oare cand si un campionat mondial la spinning in Romania?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.