Mexico un sueno real

cm-mexic

DA … incredibil, dar adevarat Mexic 2009 este un vis devenit realitate.

Echipa nationala de spinning a Romaniei participa, pentru al doilea an consecutiv,  la Campionatul Mondial de Pescuit la Black Bass din barca, organizat sub egida FIPS-CIPS. Din cauza problemelor financiare Liga Romana de Spinning nu a avut posibilitatea de a trimite un lot complet la aceasta competitie, singura varianta posibila fiind deplasarea unei echipe de doi pescari. Asa cum era normal echipa a fost formata din ocupantii primelor doua locuri la editia 2008 a Campionatului National – Petre German si Adrian Spiac.

echipa-nationala

Competitia se va desfasura in Mexic in perioada 4-8 noiembrie, in provincia Nuevo Leon, pe renumitul lac El Cuchillo, unul dintre cele mai apreciate lacuri de black bass de pe continentul american. Potentialul acestui lac il cunosteam din relatarile delegatiei mexicane intalnite anul trecut la editia a patra a Campionatului Mondial la Lago di Garda si a fost confirmat si de ghidul american Greg Haraldsson, contactat prin intermediul prietenilor nosti de la BBB. Acesta le-a recomandat baietilor: flipping, 50LB, 6 inch, 3/4oz. Cei familiarizati cu acesti termeni inteleg ca pe baietii nostri ii asteapta o lupta adevarata atat la figurat cat si la propriu. Pentru a face fata acestor confruntari ei au apelat la colegii lor de club si si-au completat arsenalul cu echipament extra-heavy.

lacul-el-cuchillo

Dupa un drum de peste 25 de ore (cu escale la Madrid si Ciudad de Mexico) Petre si Adi au ajuns cu bine la Monterrey, unde au fost intampinati de directorul de competitie. S-au cazat in apropierea aeroportului asteptand jonctiunea cu nationala Venezuelei impreuna cu care vor face deplasarea la Nuevo Leon.

Din informatiile primite de la ei am aflat ca alte nationale venite de pe continent (Italia, Rusia) se afla de cateva zile la locatia de desfasurare si se antreneaza de zor.

Pentru ca momentele petrecute acolo sa fie impartasite si cu noi PV-TV a dotat echipa nationala cu o camera de luat vederi. In plus fiecare are si camera foto proprie si ne-au promis ca in masura in care timpul si conexiunea la internet le-o vor permite ne vor tine la curent cu desfasurarea competitiei.

Cei care au facut posibila aceasta deplasare la Campionat Mondial sunt:

sponsori

4 comments on “Mexico un sueno real

 1. Sorin says:

  va tinem pumnii !!!
  asteptam cat mai multe amanunte

 2. jonah says:

  fortza Romania!

 3. razvan says:

  Fir intins !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.