Liga Romana de Spinning, in colaborare cu prietenii si partenerii ei continua si la Etapa a treia, Cupa Airrus 2020, care se va desfasura in acest weekend pe lacul Valea Argovei, actiunile de caritate menite sa sustina cu putin persoanele cu nevoi din localitatile in care se desfasoara concursurile.

Compania Natural, prin brandul Accasa sustine aceasta actiune prin produse de cea mai buna calitate. Cu ajutorul Directiei de Asistenta Sociala vom livra pachete cu alimente si prajituri, dar si alte produse, persoanelor din localitatea Valea Argovei.

Despre Natural trebuie sa stiti ca are o experienta de peste 20 de ani in domeniul deserturilor si gustarilor, experienta pe care o dedica tuturor consumatorilor produselor lor.

Noi, cei de la Natural, credem în transparență, grija față de nevoile consumatorului și în respectarea angajamentelor pe care le avem cu toți clienții noștri.

De asemenea credem în integritatea, respectabilitatea companiei precum și în implicarea în activități legate de comunitate.

***

Fiecare sustinere conteaza si nu exista o limita pentru ajutor. Doritorii pot participa la proiect cu bani, produse alimentare, jucarii, rechizite, carti, haine sau orice alt lucru care poate bucura un copil sau un om aflat la nevoie.

Pentru donatiile in bani, Asociatia Liga Romana de Spinning a deschis un cont in lei, la Banca Transilvania. Titular cont “Asociatia Liga Romana de Spinning”. Banii vor fi folositi pentru achizitionarea de produse si sustinerea altor proiecte locale.

RO98BTRLRONCRT0P62897903

Cei care vor sa sustina proiectul cu produse sunt rugati sa ne contacteze la adresa presedinte@lrs.ro.